Αόρατος Επισκέπτης

 


Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη σε ένα σφιχτοδεμένο αφηγηματικά, αλλά επιτηδευμένο σεναριακά θρίλερ (από τον σκηνοθέτη του «Σώματος») που το παρακάνει, θέλοντας να εκβιάσει την έκπληξη του θεατή του.

Ποιο θα θέλαμε να είναι το τέλος της ταινίας; Σήμερα γινόμαστε οι σεναριογράφοι και δίνουμε το τέλος στην ταινία. 



Σχετικά με την ταινία: 

The Invisible Guest (2016)

Contratiempo (original title)

Διάρκεια: 106'

Παραγωγής: 2016

Σκηνοθεσία: Oriol Paulo

Ηθοποιοί: Mario CasasAna WagenerJosé Coronado


Σχόλια

  1. Moναδικό σενάριο,οι ρολοι πάρα πολύ καλοι, και το μυαλό δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται συνέχεια. Φανταστική πλοκή και πιστεύω από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη ταινία , ο τρόπος που παρουσιάζονται τα γεγονότα , οι πολύπλοκοι χαρακτήρες , τα παράλληλα σενάρια για το ίδιο γεγονός και η αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή , σίγουρα αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ταινία ήταν καταπληκτική! Το αναπάντεχο τέλος προκαλεί πολύ ενθουσιασμό στον θεατή και σίγουρα δεν ταυτίζεται με τις προβλέψεις του. Η ηθοποιοί έχουν κατανοήσει τόσο πολυ τους ρόλους τους και το γεγονός αυτο σε συνδιασμό με την εξαίσια σκηνοθεσία, δίνουν το υπέροχο αποτέλεσμα του 《Αόρατου Επισκέπτη》.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνοντας τον δικό μας τίτλο στην ταινία

Συνεχίζουμε το σενάριο... στην ταινία "Το Ξέρουν Όλοι - Todos lo Saben"